Ai programat un zbor mâine? Alege sa îți lasi mașina în parcare Otopeni

Indiferent dacă a intervenit ceva urgent și trebuie sa pleci din tara sau sa călătorești intern cu avionul, cu plecare din București, poti sa fi relaxat în privința mașinii, o poți lăsa în parcare la Otopeni, în deplina siguranță pentru oricat ai nevoie. Chiar dacă călătorești în interes de serviciu sau pentru propria relaxare, ai nevoie sa știi ca atât cât ești plecat, mașina ta este într-un loc sigur și ca nimeni nu se v-a atinge de ea.

La doar câteva minute distanta de aeroport, parcarea long term din Otopeni, iti ia o mulțime de griji de pe cap și te scapă de stres. Nu mai e nevoie sa contactezi un taxi sau alt tip de transport pana la aeroport pentru ca, având loc de parcare sigur, e mult mai simplu sa pleci de acasă cu propria mașina și sa scapi de grija ca nu v-ei ajunge la timp pentru zbor din cauza aglomerației sau a lejeritatii taximetristului.

Iata ce avantaje ai dacă alegi sa îți parchezi automobilul în parcarea long term

Chiar dacă prețul este important, mai importantă este siguranța și starea de liniște pe care o ai știind ca mașina ta este protejata de hoți sau oameni rău intenționați, concediul tău v-a fi cu mult mai plăcut dacă nu ai nicio grija. Mașina ta v-a fi monitorizata non-stop datorita camerelor de supraveghere și a agenților de paza care se afla 24/7 în incinta parcării, verificând orice mișcare. De asemenea intrarea este prevăzută cu un sistem de intrare cu bariere pentru a nu permite accesul oricui.

Prețul este un alt mare avantaj al acestui tip de parcări, în cazul parcărilor cu plata pe termen scurt, prețul este destul de ridicat. Dacă ai vrea sa lași mașina într-o parcare cu privata pe termen scurt, cu siguranță v-a trebui sa scoți mai mulți bani din buzunar decât pentru parcarea long term din Otopeni.

Chiar dacă ai zbor la prima ora a dimineții, ai transport gratuit de la parcare pana la aeroport dar și retur pentru atunci când te întorci din călătorie.

Ai acces la înregistrările video live ale camerelor de filmat pentru a te putea elibera de griji. Deci, poți verifica mașina ta oricând de oriunde, chiar dacă esti le un șezlong pe plaja din Turcia sau la o terasa din Milano.

Lasă-ți mașina în parcare Otopeni și bucură-te din plin de concediu

Suna Aici!