Alege parcarea Otopeni pentru a-ti lasa masina cat timp esti in concediu

Te pregatesti sa pleci in concediu? Ai bagajele si toate programarile facute? Insa mai ai un singur lucru pe care inca nu l-ai bifat pe lista de pregatiri si anume transportul pana la aeroport. Probabil ca ultima si cea mai ideala solutie pe care ai gasit-o este sa iei un taxi sau sa chemi un Uber. Insa, ceea ce poate nu ai luat in calcul este sa mergi cu propria ta masina la aeroport, sa alegi singur traseul pe care sa il urmezi si sa nu fi nevoit sa te stresezi ca taxiul merge prea incet sau ca nu o sa ajungi la timp. Poti sa mergi cu masina proprie la aeroport, sa conduci pe unde vrei tu si sa asculti muzica ce te relaxeaza. Daca te gandesti ca nu o sa ai unde sa iti parchezi masina pentru perioada in care nu esti in tara, poti alege parcarea privata pe termen lung cu plata pe zi a aeroportului Otopeni. Deci indiferent daca esti sau nu din Bucuresti si vrei sa mergi cu masina pana la aeroport, poti face asta si iti poti lasa masina in parcare pana te intorci din calatorie.

Indiferent la ce ora ai programat zborul, iti poti parca masina in parcarea privata usor si ieftin. Pretul pentru parcare se calculeaza in functie de cate zile ramane masina ta parcata si in functie de tipul masinii tale. In comparatie cu o parcare pe termen scurt pe care o platesti in functie de cate ore parchezi masina, parcarea pe termen lung se plateste pe zi, deci este mult mai avantajos sa alegi sa parchezi intr-o parcare pe termen lung daca ai nevoie sa iti ti masina in siguranta cat timp tu nu esti in tara pentru o perioada mai lunga de timp.

Atunci cand plecam de acasa pentru o perioada, cu totii ramanem cu gandul la bunurile de valoare si mai ales la masina, daca vrei sa nu stai mereu cu grija ca masina ta nu e in siguranta in parcarea blocului, alege sa o parchezi intr-un loc sigur, alege parcarea privata, aici masina ta este pazita non-stop atat de camerele de supraveghere cat si de un agent de securitate care are grija ca nimeni sa nu intre in parcare fara o verificare. Camerele functioneaza mereu si intregistreaza fiecare miscare din incinta parcarii pentru ca tu sa stii ca masina ta este in deplina siguranta si ca ai facit cea mai buna alegere.

Lasa-ti masina in parcarea Otopeni si stai fara grija masinii care este in siguranta non-stop.

Suna Aici!