Alegerea locului de parcare in Otopeni

Multi oameni doresc sa plece in vacanta si aleg avionul ca mijloc de transport. Problema unora este ca nu stiu unde sa isi parcheze masina. Din fericire, exista mai multe solutii pentru a rezolva aceasta dilema.

            Alege firma de parcare care ofera sistem de supraveghere performant. Unele firme dispun de camere de supraveghere CCTV, rezistente la praf si apa. Pentru a te asigura de siguranta masinii tale, poti cere sa ti se arate filmarea in direct in timp ce esti plecat. 

            Asigura-te de faptul ca transferul este asigurat de catre firma. Mai toate firmele de parcare din Otopeni ofera transfer gratuit catre si dinspre aeroportul international Henri Coanda. De obicei, mijlocul de transport este un autoturism sau un microbuz. In mod normal, cu cat zona de parcare este mai apropiata de aeroport, cu atat durata transferului poate fi mai scurta. De obicei, parcarea este in Otopeni si in imprejurimile aeroportului. La sosirea ta in tara, membrii firmei trebuie sa fie dispusi sa ajunga in cateva minute pentru a te prelua de la terminalul sosiri. 

            Ai grija sa alegi o zona de parcare iluminata. Este important ca suprafata de stationare sa fie iluminata. Daca ai avion pe timpul noptii, vei ajunge tarziu in parcare si de aceea, trebuie ca parcarea sa fie iluminata corespunzator. 

            Acorda atentie suprafetei de parcare si portii de acces. Firma de parcare trebuie sa asigure siguranta printr-un gard special amenajat care sa delimiteze zona de restul. Totodata, accesul in parcare trebuie sa fie restrictionat printr-o bariera. Doar cei cu rezervare ar trebui sa fie acceptati pe suprafata de stationare. 

            Nu in ultimul rand, ai grija la metodele de rezervare. De obicei, firmele de parcare au site-uri oficiale care iti pun la dispozitie formulare de rezervare. Prin intermediul acestuia vei putea sa specifici timpii de sosire si timpii de plecare. Astfel, vei putea sa iti ocupi locul de parcare mai usor si mai eficient. 

            Odata ajuns in tara, poate vei dori sa preiei autoturismul personal. Contacteaza o firma care iti pune la dispozitie masina personala direct la aeroport. Acest serviciu se realizeaza la cerere, contra unei sume de bani si presupune ca un angajat sa iti aduca masina la terminalul sosiri.

            Unele firme de parcare din Otopeni pun la dispozitia clientilor servicii de spalare auto. De obicei, acest serviciu este contra cost si presupune atat aspirarea si curatarea tapiteriei, cat si spalarea si lustruirea exterioara. 

            In ceea ce priveste preturile, ai grija sa alegi tariful raportat la calitatea serviciilor. Alege firma de parcare care sa iti ofere diverse metode de plata. Daca nu ai bani cash, ar trebui sa ti se puna la dispozitie si plata cu cardul de credit. Ideal ar fi sa poti plati atat cu bani cash, cat si cu cardul. 

            Tine cont de sfaturile de mai sus si alege firma de parcare potrivita pentru tine. Siguranta masinii tale este pe primul loc. 

Alegerea locului de parcare in Otopeni
Suna Aici!