Cat de aglomerate sunt parcarile in pandemie

Chiar daca pe durata pandemiei s-au impus o serie de restrictii cat se poate de dure in diferite activitatii si domenii, numarul masinilor pe care le vedem zilnic pe strazi este in continuare in crestere la nivelul oricarei zone geografice. Acest aspect este afirmat si de catre statisticile privind poluare care, indica faptul ca, in pandemie, numarul emisiilor nocive s-a dublat sau chiar s-a triplat, odata cu cresterea numarului de autovehicule care se afla pe strazi.

Oamenii sunt din ce in ce mai nevoiti sa apeleze la masina lor personala, pentru a pastra distantarea sociala si celelalte norme prevazute. Asa ca si numarul celor care au intrat in posesia unor noi masini sau care isi achizitioneaza o masina second hand este intr-o ampla crestere. Iar parcarile devin in continuare din ce in ce mai suprasolicitate, lipsa locurilor clasice de parcare simtindu-se tot mai des.

Unde gasesc oamenii locuri de parcare

In timp ce unii oameni au pur si simplu noroc in ceea ce priveste o parcare fara plata, situata in apropierea locului de munca sau a locuintei personale, altii se orienteaza catre parcarile private. Lucrurile nu sunt nici aici mai prejos, unde cererea este din ce in ce mai mare. Iar toti cei care vor sa economiseasca timp si bani, apeleaza la tehnologie care ii ajuta sa-si gaseasca cu mai multa usurinta un loc de parcare potrivit. Unul dintre cele mai solicitate spatii de parcare este si parcare Otopeni, o parcare privata, supravegheata video, unde-ti poti lasa masina pe perioade scurte, medii sau indelungate de timp.

Bineinteles, un astfel de loc de parcare vine si cu o serie de costuri, costuri care de altfel nu sunt deloc ridicate.

Cat costa un loc de parcare privat

Costurile unui loc de parcare nu au fost influentate de pandemie sau de cresterea numarului de solicitari, asa cum se intampla in cazul la alte produse si servicii de pe piata, la ora actuala. In general, tarifele sunt avantajoase si mici, iar antreprenorii au gasit si forme numeroase de a-i fideliza pe cei care apeleaza la parcare Otopeni (bonusuri speciale, reducerea tarifului pentru perioade mai indelungate de sedere etc.).

Desigur, fiecare companie ce detine o parcare privata isi stabileste propriul sau tarif, iar la parcare Otopeni suma porneste de la valoare aproximativa de 20 lei.

In aceasta suma clientul primeste nu doar un loc de parcare propriu-zis, ci si intreaga atentie necesara de la un personal dedicat si profesionist care se asigura ca masina va fi in perfecta stare la finalul predarii acesteia catre utilizator. Asadar, noile parcari private se raporteaza la standardele Uniunii Europene si le ofera posibilitatea clientilor sa se bucure de servicii moderne cu privire la siguranta masinii acestora.

Asadar, daca si tu esti in cautarea unui astfel de loc de parcare, poti apela fara griji, la parcare Otopeni, unde te asteapta cele mai mici costuri si un loc dedicat tie, pentru parcarea automobilului de lucru sau a celui personal.

Ca sa verifici daca exista locuri disponibile in intervalul de care ai nevoie, poti verifica pagina web.

Suna Aici!