Cum arata o parcare la 3km de aeroportul din Viena

Panda Parken este o afacere de familie,condusă de Laura și Rene Weingerl.

În fiecare zi încercăm să vă încântăm cu bunătate și transport rapid la aeroport. Cea mai mare dorință a noastră este să fii atât de mulțumit de serviciul nostru, încât ne vei recomanda și celor dragi.

Cu două autoutilitare Mercedes-Benz de lux, vă vom duce în 3 minute la terminalul dvs. de pe aeroportul din Viena. Asta înseamnă că ajungeti rapid la terminalul dvs. decât de la orice altă parcare de la aeroport.

Dacă aveți puțin timp, vă invităm la un pic de relaxare în lounge-ul nostru, unde vă vom servi un cappuccino gratuit. Dacă doriți, vă puteți conecta la Internet, puteți verifica unele e-mailuri sau puteți discuta cu personalul nostru în timp ce vă relaxați în fotolii confortabile din piele. Ca afacere de familie, este logic să iubim copiii. Este întotdeauna plăcut să vezi cât de fericiți sunt copiii când primesc o acadea de la personalul nostru. Copiii adoră în special acadele cu aromă de cola. În timp ce servim cafea părinților, oferim copiilor dvs. ciocolată caldă. Pentru transportul în siguranță la aeroport, avem, de asemenea, mai multe tipuri de scaune pentru copii pentru vârste diferite.

Personalul nostru prietenos este 24 de ore din 24.

Când ajungeți, unul dintre șoferii noștri vă va lua bagajele și vă va duce la terminalul dvs. din aeroportul VIE din Viena.

Plimbarea până la aeroport durează doar 3 minute

La întoarcere, șoferul te va ridica de la aeroport și te va readuce în mașină

PANDA PARKEN

Parking Vienna Airport

Zeppelinstraße 1,

2401 Fischamend,

Austria

Suna Aici!