Cum sa ai grija de automobilul tau in plina pandemie

Chiar daca suntem in plina pandemie si pentru siguranta noastra e mai bine sa ne ferim si sa limitam distractia cat se poate de mult cu putinta, sunt lucruri pe care efectiv nu le poti amana. Unii isi sarbatoresc onomastica, altii au in plan pregatirea de nunti sau botezuri, iar unii prieteni se vor incumeta ei insine sa dea o petrecere acasa.

Si intelegem – sanatatea ta e mai presus de toate, dar adesea tentatia e prea mare sa poti sa rezisti. Iar daca nu e vorba de o petrecere, cu siguranta trebuie sa mergi la munca, la magazin etc. astfel ca adesea este efectiv imposibil sa te distantezi pe deplin. Iar obligatiile sunt obligatii, chiar si pe timp de pandemie.

Ori aceeasi grija pe care o ai fata de tine trebuie s-o ai si fata de masina ta pentru ca, in fond, ea e una dintre cele mai pretioase lucruri pe care le-ai avut vreodata.

Si pentru ca stim ca adesea Bucurestiul nu e intocmai prietenos in ceea ce priveste grija, siguranta si mentenanta unei masini, astazi iti venim cu cateva solutii despre cum te poti ingriji de nevoile tale personale sau profesionale, fara a omite grija fata de masina ta.

 Cum sa ai grija de automobilul tau in plina pandemie

1. Igienizeaza-ti singur masina

E bine pe cat posibil sa limitezi contactul cat mai mult cu putinta, chiar daca acest lucru pare imposibil. De exemplu, iti poti curata si igieniza singur masina si sa economisesti si bani totodata.

N-ai nevoie decat de o matura si un faras, eventual un aspirator mai compact care sa-ti faciliteze munca, cateva solutii de igienizare si de putina rabdare. Treptat iti poti igieniza singur masina fara niciun fel de probleme.

Iar daca nu ai spatiu suficient pentru a face asta fara sa atragi atentia, poti sa te retragi intr-o zona mai ferita unde poti lasa si portierele deschise dupa ce ai terminat procesul. In acest mod iti vei aerisi si masina.

2. Parcheaz-o in locurile sigure

Evita sa alegi locurile de parcare la intamplare! Hotii si persoanele care vandalizeaza masini nu au intrat in concediu, ceea ce inseamna ca inca sunt sanse majore ca masina ta sa fie in pericol daca o parchezi la intamplare. Poti alege de altfel sa o duci la parcare Otopeni.

Un avantaj enorm este ca si in acest mod eviti distantarea sociala, dat fiind ca toate formalitatile le poti face telefonic sau electronic.

Suna Aici!