De ce sa iti lasi masina in parcarea Otopeni?

Ti-ai programat concediul in alta tara? Te gandesti sa pșeci cu avionul de data asta sa poti sa te relaxezi pe deplin? Insa totusi te gandesti unde sa lasi masina pana la intoarcere? Poti alege o parcare pe termen lung cu plata chiar in apropierea aeroportului. Astfel nu mai esti nevoit sa chemi taxiul care sa te duca pana la aeroport sau sa iti planuiesti cu ce tramvai trebuie sa mergi ca sa poti ajunge in timp util la aeroport

Alegand sa iti lasi masina in parcarea Otopeni salvezi nu doar timpul ci si banii, in plus, poti sa fi fara grija masinii pe toata perioada calatoriei, bucurandu-te pe deplin de relaxare.

3 Motive sa alegi parcarea Otopeni

  1. Salvezi bani. Asa cum spuneam economisesti bani daca alegi parcarea Otopeni. In comparatie cu o parcare pe termen scurt, parcarea pe termen lung este mult mai avantajoasa, aici plata se face pe fiecare zi, iti poti programa de la inceput locul de parcare si apoi platesti pentru el, sau poti plati la plecare, tu alegi. Deci, decat sa platesti o anumita suma pe ora, mai bine platesti pe zi. Preturile sunt personalizate pntru fiecare client in parte in functie de perioada de parcare si de tipul masinii.
  2. Iti lasi masina in siguranta. Toate parcarile sunt supravegheate non stop cu camere de supraveghere care inregistreaza 24/7 tot ce se petrece in parcare, astfel poti sa fi relaxat gandindu-te ca ai lasat masina in loc sigur. Decat sa lasi masina in parcarea blocului tau si sa fi mereu stresat ca ceva se v-a intampla, mai bine o lasi in parcarea aeroportului si uiti de orice grija.
  3. Transport gratuit de la parcare pana la aeroport. Ai zborul programat la ora 03:00? Nici-o grija, poti fi acolo la ora fixa pentru zbor. Cele mai multe din companiile care au pacrarile cu plata din apropierea aeroportului iti pun la dispozitie transport gratuit de la parcare pana la aeroport si retur in ziua cand te intorci din calatorie. Daca ai bagaje, ai transport gratuit si pentru ele.

Deci, daca vrei ca pe toata perioada cat esti plecat din tara sa uiti de grija masinii, alege sa o lasi in parcarea aeroportului. Cu siguranta fara astfel de parcari pe termen lung, totul ar fi mai stresant, iar plecatul cu avionul ar fi o bataie de cap. Chiar daca trebuie sa calatoresti in interes de serviciu sau pentru propria relaxare, alege sa iti lasi masina in parcarea Otopeni si sa uiti de griji.

Suna Aici!