Descarca aplicatia Parclick si gasesti locuri de parcare in toata Europa

Parclick vă permite să căutați și să găsiți locuri de parcare în peste 250 de orașe din Europa. Ce mai astepti?

Descărcați acum și economisiți până la 70% în parcarea dvs.

Cu aplicația Parclick, parcarea mașinii, motocicletei sau autoutilitare în orice locație este ieftină și ușoară.

Te-ai săturat să mergi într-un oraș nou și să petreci ore întregi în căutarea undeva de parcat? Cu Parclick, puteți găsi o parcare oriunde doriți, adaptată la programul dvs. și la cel mai bun preț posibil. Uită să conduci în cercuri în căutarea undeva de parcat!

Parclick este simplu și intuitiv: găsește-ți locația cu ajutorul căutătorului GPS sau caută o destinație folosind aplicația, alege între ofertele speciale pentru parcările din zona ta și rezervă-ți locul de parcare direct din aplicație. Aveți nevoie doar de codul dvs. de rezervare pentru a intra și a parca vehiculul dvs. (mașină, motocicletă, autoutilitară, minivan etc.) pentru ore sau zile.

Alegeți unde doriți să rezervați și datele de parcare

Lăsați aplicația să vă găsească locația folosind dispozitivul de căutare GPS sau să căutați o stradă, un oraș sau un punct de interes și selectați pentru cât doriți să parcați vehiculul. La fel, puteți selecta cele mai bune oferte disponibile pe locurile de parcare de pe hartă. Și dacă călătorești cu trenul, cu barca sau cu avionul, aplicația te poate ajuta să găsești oferte de parcare la aeroporturi, porturi și stații.

Alegeți dintr-un număr foarte mare de parcări accesibile disponibile

Parclick oferă sute de locuri de parcare pentru a răspunde fiecărei necesități: acces 24 de ore, potrivit pentru toate tipurile de vehicule (mașini, motociclete, autoutilitare etc.), sisteme de supraveghere etc.

Selectați, rezervați și primiți codul dvs. de acces

Înscrieți-vă, înregistrați-vă vehiculul și selectați modalitatea de plată preferată. După ce ați ales parcarea dvs., veți primi un număr de rezervare pentru a fi prezentat la destinație. Aplicația vă permite să gestionați toate rezervările și utilizează căutătorul GPS pentru a localiza parcarea aleasă. Rezervați cât de mult doriți!

Parcați în sute de orașe din Europa

Parclick oferă locuri de parcare în țări europene precum Franța, Spania, Germania, Portugalia, Belgia și multe altele. Nu pierdeți timpul căutând undeva să parcați: rezervați cu ușurință un loc de parcare în avans și uitați de deplasarea în cercuri în căutarea undeva de parcat.


Unde pot folosi Parclick?

– Italy: Rome, Milan, Venice, Florence, Pisa, Naples, Bari..
– Spain: Barcelona, Madrid, Valencia, Seville, Bilbao, Cádiz.
– France: Paris, Lyon, Nice, Bordeaux, Reims, Metz
– Portugal: Porto, Lisbon, Faro, Coimbra.
– Other European cities: Brussels, Amsterdam, Geneva, Basel etc 

Parclick este o aplicație gratuită care vă permite să economisiți până la 70% în peste 1400 de parcări din toată Europa. Cu Parclick, puteți filtra rezultatele în funcție de preț și distanță de locația dvs. Parclick oferă flexibilitate pentru șoferii care au nevoie de locuri de parcare adaptate nevoilor lor.

Intra pe https://parclick.com si descarca aplicatia

Suna Aici!