EasyPark – Aplicație de parcare mobilă ușor de utilizat


La EasyPark, facem parcarea auto EASY cu o aplicație de parcare ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să parcheze masina.


GĂSEȘTE, PLĂTEȘTE și GESTIONezea  parcările oriunde te-ai afla.

Disponibil în Franța, Spania, Germania, Austria, Italia, Elveția, Slovenia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Insulele Feroe, Olanda, Belgia, Serbia, Muntenegru și Australia, EasyPark face ca parcarea auto să devină un vis în peste 1200 de orașe de pe tot globul. Plată prin parcare telefonică nu a fost niciodată atât de ușor!


Unde pot parca? – Berlin, Hamburg, Bordeaux, Strasbourg, Zurich, Amsterdam, Rotterdam, Milano, Roma, Madrid, Barcelona, ​​Tarragona, Copenhaga, Aarhus, Stockholm, Malmo, Oslo, Helsinki și în multe alte orașe!

Cu peste 7 milioane de utilizatori din toată Europa continentală, aplicația de parcare EasyPark conduce calea tehnologiei de parcare și este actualizată constant cu funcțiile NOI și Îmbunătățite.

De ce EasyPark?

Utilizați aplicația pentru parcare ON-STREET, OFF-STREET  din orașul dvs.

SAVE TIME – Cu EasyPark, nu este nevoie să pierzi timpul căutând aparate de bilet.

Extindeți-vă parcarea mașinii de la distanță prin atingerea unui deget.

Obțineți NOTIFICĂRI și REMINDERE atunci când rezervarea dvs. de parcare urmează să expire sau când intrați într-o zonă de parcare cu plată.

SALVAȚI bani plătind doar pentru timpul exactă de parcare utilizat

Spune-ți la revedere căutării de numerar și monede libere, alegând dintr-o serie de metode de plată diferite cum ar fi cărțile de credit și plățile mobile.

Suna Aici!