Găsiți și plătiți pentru locul perfect de parcare

ParkMe: aplicația gratuită premiată care vă ajută să găsiți și să rezervați cea mai apropiată și mai ieftină parcare din jur. Economisiți bani și timp. Locul dvs. este garantat!

ParkMe arată cât de mult trebuie să vă așteptați să plătiți pentru parcare înainte de a ajunge. Cu prețurile stabilite pe hartă, puteți compara cu ușurință opțiunile de parcare. Într-un număr tot mai mare de orașe, ParkMe vă arată parcare disponibilă în timp real și vă permite chiar să rezervați un loc de parcare la anumite loturi și garaje. Astfel poți evita blocajul in trafic ore întregi și să mergi mai repede la destinatie.

Caracteristici:

Rezervări: într-un număr tot mai mare de orașe puteți acum rezerva și plăti în avans, economisind timp și bani.

Tarife: Consultați tarifele calculate pe hartă doar pentru dvs., precum și carduri detaliate pentru mii de facilități de parcare.

Loturi și garaje: verificați ocuparea în timp real a loturilor și garajelor într-un număr tot mai mare de zone

Parcare stradală: Vedeți o hartă în direct a parcărilor stradale disponibile în orașele selectate, inclusiv în centrul orașului Los Angeles, Santa Monica și San Francisco!

Timer de parcare: Setați un cronometru care vă va ajuta să evitați aglomeratia.

Direct către autostradă: când veți primi indicații către un lot sau garaj, veți fi indicat către cea mai apropiată calea de acces la locul de parcare

Peste 200.000 de locații, în 15.000 de orașe, pe 7 continente


Suna Aici!