Incepator in trafic? Iata ce greseli sa NU faci

Toate lucrurile au un inceput, chiar si atunci cand ti-ai luat permisul recent si te vezi in prima ta masina pe care o poti experimenta in lung si in lat. Insa, din postura de incepator, greselile sunt tot mai frecvente, dar din pacate, deseori acestea sunt iremediabile sau nu pot fi iertate de catre responsabilii ce asigura siguranta in trafic.

Aici intervine obligatia ta de a actiona intelept si de a gandi lucrurile intr-un mod echilibrat, astfel incat sa nu intampini niciun fel de probleme pe parcursul calatoriilor tale. Atunci cand noi nea-m luat permisul si prima masina, ne-am fi dorit sa fi beneficiat de un ajutor. Dar astazi iti putem oferi acel ajutor si acea indrumare de care tu ai nevoie, prin intermediul parcare Otopeni. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac incepatorii in trafic si pe care ar trebui sa le eviti.

Top greseli de evitat de catre incepatori, in trafic

  • Nerespectarea limitelor de viteza

Tinand cont ca majoritatea dintre cei care-si iau permisul in zilele noastre sunt tineri, din pacate, multi dintre acestia au si “boala vitezei”, mai ales atunci cand calatoresc in grupuri de prieteni pasionati de adrenalina. Totusi, avand in vedere experienta redusa in trafic, nu e nicicum recomandat sa calci acceleratia mai mult decat este admisibil. Acest lucru te poate pune in mod tragic in fata unui accident nedorit care te-ar putea face sa-ti iei adio de la masina sau mai rau.

  • Lipsa distantei intre participantii la trafic

O alta greseala intalnita nu doar in cazul incepatorilor e lipsa unei distante optime intre cei care participa activ la trafic. Pastrarea unei distante te poate feri in mod direct de accidente, mai ales atunci cand masina unui alt participant sau chiar a ta, poate scapa de sub control din cauza unor defectiuni neprevazute.

Iti recomandam sa tii cont si de accest aspect si sa nu lasi graba sa strice treaba.

  • Parcarea anevoioasa sau in zone interzise

Tinand cont de argumentul mentionat la punctul 1, trebuie sa stii ca foarte putini dintre cei care-si achizitioneaza o masina, inteleg cata responsabilitate impune aceasta. Mentenanta este costisitoare , iar pentru unii inclusiv o parcare gratuita poate face diferenta. Dar parcand masina in locuri interzise sau extrem de aglomerate este foarte posibil sa te trezesti cu sanctiuni sau din nou, sa cazi prada unor incidente nedorite. Iti recomandam locul nostru de parcare, de incredere, la parcare Otopeni, unde iti poti lasa masina in deplina siguranta.

  • Calatoriile cu masina la drum lung

Practica este cheia invataturii! Insa, atunci cand experienta ta este foarte redusa, nu-ti recomandam sa te aventurezi la drum lung. Invata sa conduci la perfectie pe distante micute, in zonele cunoscute, iar cand ai capatat suficienta experienta si indemanare, vei reusi sa conduci responsabil si la drum lung. Intre timp, daca ai planuita o vacanta, iti poti lasa masina la parcare Otopeni pe durata sejurului tau. In acest mod vei avea garantia ca ea va fi in deplina siguranta.

Suna Aici!