Lasa-ti masina in parcarea Otopeni si bucura-te de concediu fara griji

Se apropie ziua in care pleci din tara si inca nu stii cu ce sa mergi la aeroport? Alege sa mergi cu propria masina sa te bucuri de confortul ei si de muzica ta preferata tot drumul pentru ca o poti lasa in parcarea Otopeni. Deci chiar daca esti sau nu din Bucuresti, poti sa te deplasezi cu propria masina la aeroport fara sa ii ceri cuiva sa te duca si sa te ia inapoi cand te intorci. Daca nu vrei sa depinzi de nimeni sau pur si simplu ai vrea sa iti alegi singur traseul pe care sa ajungi la aeroport, alege sa mergi cu masina ta si o poti lasa in parcarea privata cat timp tu nu esti in tara.

De ce sa iti lasi masina in parcarea Otopeni? Iata cateva motive

In primul rand pretul este foarte avantajos in comparatie cu tariful parcarilor pe termen scurt. Atunci cand alegi parcare te orientezi si dupa un pret mai avantajos, alegand parcarea pe termen lung, poti face economii. Daca ai alege o parcare pe termen scurt, cu siguranta pretul ar fi mult mai mare comparativ cu tariful pe care il platesti pentru cateva zile sau chiar saptamani in parcarea pe termen lung. Trebuie sa stii insa ca pretul este diferit pentru diferite tipuri de masini si durata in care este lasata masina in parcare.

Nu trebuie sa iti faci griji de siguranta masinii tale. Daca iti lasi masina in parcarea privata te bucuri de concediu sau te poti concentra la afacerile pe care le faci cat esti in calatorie pentru ca masina ta este supravegheata in permanenta si nimic nu se poate intampla. Parcarea este supravegheata 24/7 atat de agenti de paza specializati cat si de camere de supraveghere de inalta calitate care inregistreaza non-stop orice miscare fara sa fie afectate de vremea rea sau de temperaturi critice. Camerele de supraveghere sunt mereu active si au o raza de filmare mare pentru a surprinde orice miscare.

Ai transport gratuit pentru tine si bagajele tale de la parcare la aeroport si retur. Indiferent care este ora la care ai programat zborul, nu esti niciodata in intarziere datorita serviciului de transport oferit din ora in ora celor care isi lasa masina in parcarea privata. Deci chiar daca ai zborul foarte tarziu noaptea, dupa ce iti parchezi masina, ai transport pana la aeroport iar cand te intorci esti dus pana la parcare de unde iti iei masina exact asa cum ai lasat-o.

Alege sa iti stii masina mereu in siguranta cat timp tu nu esti in tara, parcand-o in parcarea Otopeni din apropierea aeroportului, bucura-te de calatorie fara grija masinii pe care ai lasat-o acasa.

Suna Aici!