Locuri de parcare in Otopeni la 3 minute distanta de aeroport

Calatoresti cu avionul si ai nevoie de un loc de parcare aproape de aeroportul Henri Coanda? Tot ce trebuie sa faci este sa retii urmatoarele optiuni si sa decizi pentru siguranta masinii personale. 

            Prima dintre variantele disponibile este firma intitulata sugestiv, Parcare in Otopeni. Aceasta ofera peste 550 de locuri de parcare moderne si elegante, la tarife accesibile. Zona de parcare se afla la 3 minute distanta fata de aeroportul din Otopeni. Suprafata este pazita si supravegheata video 24 din 24. Exista iluminare astfel incat nu trebuie sa iti faci griji daca ajungi pe timp de noapte in parcare. Odata ajuns in parcarea din Otopeni, ti se va pune la dispozitie un serviciu nou. Un sofer profesionist iti va parca masina personala, ca tu sa nu mai pierzi timp cu orientarea in parcare sau caratul de bagaje. Acestea vor fi transferate imediat in masina destinata pentru transfer. Firma ofera transfer gratuit la aeroport la orice ora, fara sa te conformezi unui orar fix. Transferul se realizeaza prin intermediul a doua autoturisme si doua microbuze a cate 8 locuri. La intoarcere, odata ce ai reintrat in posesia bagajelor, esti rugat sa apelezi la firma ca un angajat sa vina inaintea ta. In ceea ce priveste rezervarea, poti alege sa apelezi telefonic la firma ori sa completezi un formular online si sa rezervi locul simplu si rapid. Trebuie sa stii ca desi exista pos pentru a plati cu cardul, poti plati si cu bani cash. Pentru prima zi de stationare vei avea de platit 30 de lei. Pentru doua zile, suma totala va fi de 50 de lei. Iar incepand cu a treia zi, pretului i se va adauga cate 10 lei in plus pentru fiecare zi de parcare. Astfel, pentru o saptamana de stationare, vei plati 100 de lei. 

            O alta varianta este Parcarea se afla la doar 3 minute de aeroportul din Otopeni. Accesul in zona de stationare se face atat dinspre Bucuresti, cat si dinspre Ploiesti, pe drumul national DN1. Suprafata parcarii dispune de 40 de locuri pentru autoturisme, SUV-uri si microbuze. In ceea ce priveste monitorizarea, exista supraveghere video non stop. Firma asigura transfer gratuit de la parcarea din Otopeni la aeroport si retur. Pretul pentru primele 4 zile este de 18 lei pe zi. Tarifele scad in functie de durata stationarii. Astfel, daca parchezi pentru mai mult de 26 de zile, vei plati 10 lei pe zi. Nu isi doreste nimeni sa astepte prea mult pentru a ajunge la o anumita destinatie. Asadar, daca doresti servicii rapide la preturi avantajoase, opteaza pentru parcarea parcare noastra din Otopeni. 

            Dispui de numeroase variante. Tot ce trebuie sa faci este sa te decizi ce e mai bine pentru tine si sa iti lasi masina intr-un loc pazit. Calatoreste fara griji. 

Suna Aici!