Masina ta va fi in siguranta in Parcare aeroport otopeni

Alege unul dintre locurile de parcare Otopeni pentru a-ți parca mașina cât tu ești în vacanță.

Cu toții așteptăm perioada concediilor pentru a ne permite o ieșire mai îndelungată din oraș sau poate chiar din țară. Pentru cei  din București sau apropiere  care călătoresc cu avionul și își doresc să își știe mașina în siguranță când sunt plecați în afara granițelor țării își pot parca automobilul în parcarea Otopeni.

Planificarea concediului o facem de obicei cu luni înainte. Cazarea, biletele de avion, locurile de vizitat pe toate le știm din timp. Ultimele zile înainte de plecare sunt cele care trec cel mai greu, se fac ultimele pregătiri bagaje și rezervarea la parcare long term. Fără astfel de parcări totul ar fi stresant pentru că cu siguranță nu ai stai liniștit în concediu gândindu-te că mașina ta este lăsată  într-o  parcare oarecare din apropierea aeroportului ca o tentație pentru cei rău intenționați.

Care sunt avantajele pe care ți le oferă parcare aeroport Otopeni?

În primul rând siguranța: indiferent dacă călătorești în interes de serviciu sau pentru relaxare, ai nevoie să știi că bunurile pe care le-ai  lăsat  în țară îți sunt  în siguranță, mai ales mașina.  Parcarea aeroportului Otopeni are locuri de parcare supravegheate video non-stop. De asemenea și eu un agent de securitate va fi mereu la postul de lucru pentru ca fiecare client  să își primească mașina la fel cum a predat-o.  Prețurile sunt relativ mici fiind personalizate pentru fiecare client în parte în funcție de durata parcării, de timpul mașinii și alte astfel de caracteristici.  Pentru cei care nu se pot desprinde ușor de grijile de acasă,  au  acces live a camerelor de supraveghere din parcarea in Otopeni pentru a verifica oricând mașină.

Avionul pleacă la ora 4:00? Nici o problemă, ai transport gratuit de la parcare la aeroport la orice oră pentru a nu îți face griji că pierzi avionul. 

Poți face oricând rezervare online pentru un loc de parcare selectând în timpul (în zile) cât ești  dispus să lași mașina în parcare și primești automat chiar și un preț aproximativ pentru a știi cât cheltui pentru acest serviciu.

Dacă dorești să scapi de bătăile de cap ce le poți avea atunci când călătorești cu avionul sau cu orice alt mijloc de transport până la aeroport în aglomerația Bucureștiului, alege să îți alegi  singur traseul  pe care să meargi deplasându-te  cu mașina personală, mai ales acum că știi că acesta va fi în siguranță pe tot parcursul concediului sau a deplasării tale în afara orașului. 

Parcare Otopeni oferă relaxare a clienților săi prin faptul că îi protejează mașina, iar clienții duc vestea mai departe și tot au de câștigat.

 Alege sa te simți în siguranță.

Suna Aici!