Parcare Aeroport international Henri Coanda

 Parcarea Otopeni apartine celui mai mare aeroport international din Romania, si anume Aeroportul „ Henri Coanda ” din Bucuresti.

Acesta este situat in afara capitalei, in orasul ce da si denumirea parcarii – Otopeni. Zilnic, indiferent de momentul anului, aeroportul „ Henri Coanda ” sau, dupa cum i se mai spune, aeroportul „ Bucuresti Otopeni ”, are portile deschise permanent pentru aproximativ 4.500 de pasageri intr-o singura ora!

Asadar, parcarea aeroportului trebuia sa aiba o capacitate pe masura aeroportului si este cunoscuta sub denumirea de „ parcarea Otopeni ”. Aceasta din urma pune la dispozitia tuturor pasagerilor sute de locuri de parcare dispuse intr-un spatiu extrem de generos, supravegheat si monitorizat video non-stop, astfel ca cei ce aleg sa-si lase masina pentru cateva zile in aceasta parcare, sa aiba siguranta ca autovehiculul este supravegheat in permanenta.

Bineinteles, acest serviciu este contracost, insa mii de pasageri aleg sa-si lase masina in parcarea Otopeni, pana la intoarcerea in tara, iar recenziile despre calitatea serviciilor sunt destul de bune, in general.

  Pentru a ajunge la aeroportul „ Henri Coanda ”, respectiv in parcarea Otopeni, va trebui sa parcurgeti o distanta de 16.5 km, deoarce aeroportul este situat in nord, fata de Bucuresti, mai exact pe soseaua Bucuresti-Ploiesti.

Daca alegeti sa lasati masina in parcarea Otopeni, firmele de parking va sfatuiesc sa faceti o rezervare cu cateva zile inainte de plecare si sa nu cautati un loc disponibil de parcare chiar in ziua plecarii, pentru ca riscati sa nu aveti unde sa lasati masina.

Fiind cel mai mare aeroport din Romania, numarul locurilor de parcare sunt de ordinul sutelor, insa in perioadele aglomerate, parcarea poate deveni neincapatoare pentru miile de pasageri ce tranziteaza aeroportul.

Ca si pozitionare, parcarea in sine este amplasata la aproximativ 130 m fata de terminalul „ Plecari ”, iar accesul se va face pe baza unui jeton ce se elibereaza soferilor exact la intrarea in parcare.

Un mare avantaj al parcarii Otopeni il constituie faptul ca a fost amplasata extrem de aproape de terminalul „ Plecari ” al aeroportului, asadar pasagerii nu trebuie sa-si faca griji in privinta distantei de la masina, pana la imbarcare.

  Ca si durata de utilizare a parcarii Otopeni, este important de stiut ca aceasta nu poate depasi termenul de 30 de zile, indiferent de motive. Autovehiculele ce nu sunt preluate de proprietari in termen de o luna, vor fi tractate, respectiv depozitate in alte zone special amenajate.

Pentru recuperarea autovehiculului se vor achita mai multe tarife ce presupun deblocarea, tractarea si depozitarea masinii – sumele pot varia in functie de durata depozitarii autovehiculului respectivele zone.

Asadar, pasagerii sunt sfatuiti sa nu depaseasca termenul de 30 de zile pentru a-si recupera autoturismul din parcarea Otopeni, daca nu vor sa scoata bani in plus din buzunar!

Suna Aici!