Parcare convenabilă, fără probleme … doar pentru tine cu Park on my Drive UK

Întrebați orice automobilist din orice țară din lume care este starea de viață a lor cand conduc și, în afară de lucrurile banale de trafic, răspunsul pe care aproape toti îl va oferi este – parcarea!

Park On My Drive este un concept nou și ingenios care permite celor care au locuri și garaje goale să le închirieze zilnic, săptămânal sau lunar automobilistilor care vor sa plateasca pentru aceste parcări.

De câte ori în ultimele luni te-ai dus la o destinație aglomerată într-un oraș nou, la o programare la spital sau la un stadion de fotbal, doar pentru a afla că ți-a luat același timp pentru a parca cat timpul petrecut in acel loc.

Acum întrebați-vă cât de ușoară ar fi viața dacă ați putea rezerva în prealabil un loc de parcare la doar câteva minute de mers de unde trebuie să fiți fără probleme și cu mult mai puțin decât costul unei parcări normale

În orice piață, întotdeauna trebuie să existe un furnizor și trebuie să existe întotdeauna un consumator, iar Park On My Drive unește proprietarul mașinii și proprietarul drumului în scopuri benefice reciproc. Șoferul primește un loc de parcare și proprietarul de acasă este plătit pentru asta.

Înregistrează-te acum pentru a câștiga bani din locul tău de parcare gol și pentru a elimina stresul din parcare www.parkonmydrive.com

Suna Aici!