Parcare ieftina in Otopeni

Pleci intr-o calatorie si te-ai gandit sa iti lasi masina intr-o parcare special amenajata? Daca raspunsul este afirmativ, atunci poti alege dintre zecile de oferte puse la dispozitie pentru tine si masina ta. 

      

Sunt foarte multe firme care asigura servicii de parcare in otopeni pentru parcarea autoturismul tau pe termen lung sau scurt. Zona de parcare se afla la doar 1-3 km de aeroportul international Henri Coanda. Spatiul de stationare depinde de la firma la firma si poate ajunge sa cuprinde 150 de locuri pregatite pentru a primi atat autoturisme, cat si microbuze. 

Parcarea din Otopeni iti ofera siguranta atunci cand nu esti langa masina ta. Interesant este ca poti verifica masina in mod gratuit si in orice moment al zilei prin intermediul camerelor video care filmeaza 24 din 24. Astfel, vei putea fi mai sigur ca masina se afla in locul potrivit. 

Daca alegi unele din aceste firme care oferta servcii de parcare, vei avea parte de numeroase beneficii. Firmeleofera in mod gratuit transferul cu microbuze la aeroport in doar 3 minute. Totodata, membrii firmei iti stau la dispozitie si pentru retur. Transferul se poate face individual, pentru fiecare in parte. La intoarcerea in tara, un reprezentant al firmei asteapta clientii pentru a-i transporta in parcarea din Otopeni. 

In ceea ce priveste pretul, acesta se stabileste in functie de zilele de parcare. In raport cu numarul total de zile de stationare, tariful pe zi pentru un autoturismincepe de la 13.50 lei, in timp ce pentru un microbuz incepe de la 16.15 lei. Cu cat perioada de stationare este mai mare, cu atat pretul pe zi scade si vei putea sa te bucuri de un pret bun. Astfel, daca esti conducatorul unui autoturism, pentru o perioada de 10 zile vei avea de platit 162 de lei. Iar daca esti sofer de microbuz, pentru acelasi numar de zile vei achita 199.50 de lei.

Exista avantaje pentru care merita sa apelezi la aceste servicii de parcare aproape de aeroportul otopeni.Unele parcari au o spalatorie auto pusa la dispozitia clientilor. Serviciile sunt complexe si se realizeaza contra cost. Poti alege din mai multe pachete de ingrijire, precum reimprospatarea interiorului prin aspirare, curatarea tapiteriei, a covoraselor si a portbagajului. Daca ai interior din piele, nimic mai simplu. Exista un pachet special pentru curatarea tapiteriei de piele. Poti opta si pentru spalarea exterioara a autoturismului sau a microbuzului pe care il detii. Astfel, odata preluata masina, aceasta va arata impecabil si va fi gata de drum. Totodata, firma ofera discount-uri celor care rezerva si achizitioneaza online locul de parcare din Otopeni.

Opteaza pentru una dintre cele mai ieftine parcari din Otopeni si beneficiaza de transferul rapid si gratuit la aeroport. Alege siguranta pentru masina ta.

Suna Aici!