Parcare in otopeni langa aeroport – tendinte in 2019

In 2019 multi romani si-au planificat deja vacantele in strainatate – de Paste, de 1 Iunie, de vara, de Craciun si/ sau Revelion.

Multi se indreapta spre rudele din strainatate, altii s-au pregatit pentru noi aventuri incredibile, unii de abia asteapta sa se relaxeze pe plajele insorite din tinuturi indepartate, altii isi planifica delegatie dupa delegatie pentru a-si sustine afacerile infloritoare sau pentru a duce la indeplinire obiectivele unei companii mari de succes.

Dar ce facem cu transportul de acasa pana la aeroport?

Stim, acesta este doar un foarte mic detaliu al unei vacante sau delegatii ce implica calatoria cu avionul.

Dar este un detaliu pe care data il ignorati, riscati sa pierdeti avionul, sa acumulati mai mult stres inainte de a pleca in calatorie sau frustrari dupa ce ajungeti din calatorie.

Parcarile private din Otopeni de lanaga aeroportul international Henri Coanda va pun la dispozitie o parcari cu supravegheata video, pentru masina dumneavoastra. Veniti cu masina si plecati cu masina – iar puzzle-ul este perfect intregit.

Iata tendintele 2019 pentru parcare privata langa aeroport

  1. O parcare privata cat mai aproape de aeroport.

Romanii care vor maxim de eficienta vor cauta in 2019 sa inchirieze un loc de parcare cat mai aproape de aeroportul Otopeni. Din acest punct de vedere parcarile de langa aeroport ofera cel mai bun avantaj. Multe dintre parcari se afla doar cateva minute distanta de aeroport.

2. Parcare privata cu program non- stop.

Urmand exemplul parcarilor private din strainatate, cele din Romania vor deveni din ce in ce mai flexibile. In definitiv, avand in vedere cursele de avion care ajung la ore din cele mai neasteptate, este firesc ca o parcare privata de langa aeroport sa fie disponbila oricand pentru predarea sau preluarea autoturismelor.

3. Parcare privata cu rezervare online.

Ca online-ul este la putere nu reprezinta niciun secret pentru nimeni. Si cum este atat de simplu si la indemana pentru clienti sa poata face o rezervare online pentru un loc de parcare intr-un spatiu privat de langa aeroport, este de la sine inteles ca firmele de private parking vor dezvolta proceduri de rezervare pe internet.

Multe firme care ofera serviciul de parcare in otopeni s-au aliniat deja acestei tendinte – daca intrati pe site de pe telefon, tableta, laptop sau pc veti putea rezerva in cateva minute un loc pentru masina dumneavoastra intr-o parcare privata langa aeroport.

4. Parcare privata supravegheata video.

Mai mult decat o tendinta, aceasta este o necesitate. Clientii isi lasa masina intr-o parcare privata, dar vor sa aiba siguranta ca o vor gasi nevandalizata si in acelasi loc. De aceea, este important pentru o parcare privata sa monteze camere video performante si sa supravegheze toate masinile aflate aici.

Acestea au fost cele 4 tendinte in 2019 pentru parcarile private de langa aeroporturi.

Suna Aici!