Parcare Otopeni – plata cash sau card

  Multe persoane aleg sa-i duca cu masina pe cei dragi la aeroport, asadar este foarte important sa stie clar unde si cum anume se plateste asa-numita „ stationare pe termen scurt ”, tocmai pentru a evita aparitia neplacerilor la fata locului, a nervilor si a pierderii de timp – mai ales ca oamenii isi doresc sa petreaca ultimele minute luandu-si la revedere de la cei ce pleaca, si nu cautand cu infrigurare un loc unde sa poata plati parcarea.

  Tocmai de aceea, in interiorul parcarii Otopeni sunt puse la dispozitia soferilor mai multe automate de plata de unde se pot elibera jetoane ce asigura accesul si iesirea din parcare. Este indicat sa dispuneti de bani marunti si sa introduceti in aparat suma fixa – desi automatele dau rest iar acesta este afisat pe display-ul aparatului, mai pot exista erori si este posibil ca, uneori, sa nu returneze diferenta de bani. Totodata, este bine de stiut ca aveti doua optiuni de plata: cash sau cu cardul.

Parcare Otopeni – plata cash sau card

  Daca alegeti sa platiti cash, este indicat sa depuneti doar suma exacta de bani in aparat sau o suma mai mare, insa nu cu mult! Dupa fiecare introducere a monedelor ori a bancnotelor, pe display va fi afisata suma ce a mai ramas de platit, iar in momentul in care achitati integral, automatul va elibera jetonul pe care este recomandat sa-l pastrati cel putin pana la parasirea zonei aeroportului. In niciun caz nu lasati jetonul in aparat, dupa efectuarea platii! Acesta va trebui introdus, de la bordul autoturismului, in cititorul barierei de iesire, pentru ca aceasta sa se deschida si sa va permita sa iesiti din parcare.

  Pentru cei ce aleg sa plateasca cu cardul, lucrurile sunt mai simple. Este de ajuns sa introduceti cardul in cititorul de carduri si sa urmati cateva instructiuni usoare ce vor fi afisate pe display-ul automatului. Dupa ce plata va fi acceptata, se va elibera jetonul.

Parcare Otopeni

  Indiferent de metoda de plata aleasa, aceasta trebuie efectuata, pentru ca altfel nu veti putea parasi parcarea Otopeni – pentru 30 de minute de stationare, se va achita suma de 3 lei, iar aceasta va creste pe masura ce creste si timpul de stationare. Automatele aflate in parcarea Otopeni ar trebui sa fie mereu functionale, insa daca intampinati dificultati la momentul platii si un automat nu functioneaza, puteti alege un altul care se afla in apropiere. Daca sunteti voi insisi pasageri, este bine sa aveti in vedere ca tarifele pentru lasarea masinii in parcare timp de mai multe zile, difera de la o firma la alta si, bineinteles, depind de numarul de zile in care veti fi plecati, daca preferati sa veniti cu masina la aeroport si optati pentru acest serviciu.

Suna Aici!