Locuri de petrecut Revelionul 2020. De la Parcare365.ro

Locuri de petrecut Revelionul 2020. De la Parcare Otopeni

Sfarsitul de an se apropie, asa ca este timpul sa incepeti sa va ganditi la modul in care ar trebui sa petreceti Revelionul 2020, mai ales daca plecati in strainatate.

La Parcare Otopeni gazduim anul, de Revelion masinile celor care pleaca in strainatate sa savureze noul an. Daca si tu ti-ai propus acest lucru pentru 2020, te invitam sa-ti lasi masina in siguranta la noi si apoi sa zbori spre destinatia aleasa.

Uite cateva sugestii despre locatiile pe care poti sa le alegi pentru Revelionul 2020

– Revelionul la Rio

De Revelion este vara in America de Sud, asa ca in loc sa stai la frig, te vei putea bucura la Rio de caldura de pe plaja, alaturi de 2 milioane de oameni care asteapta focurile grandioase de artificii.

Plaja Copacabana este renumita pentru petrecerea de Revelion, iar daca iti doresti distractie din plin, aceasta poate fi o destinatie minunata pentru a sarbatori Anul Nou.

– Revelionul la Edinburgh

Scotienii sunt renumiti pentru petrecerile de 3 zile inchinate Anului Nou. Petrecerea incepe pe 30 decemrbei cu Torchlight, o procesiune in care mii de lumini anima strazile de la Royal Mile pana la Calton Hill, unde are loc un spectacol uimitor de artificii.

– Revelionul in Hong Kong

Principalul obiectiv pentru Anul Nou in Hong Kong este portul Victoria, unde muzica se imbina cu spectacolul de lumini laser si cu luminile coregrafiate, pentru a crea o festivitate audio unica. Cu siguranta aveti ce vedea de Anul Nou in acest oras atat de grandios si ofertant in materie de traditie.

– Revelionul in Sydney

Una din cele mai bune destinatii pentru Anul Nou este Sydney, in Australia, din motive bine intemeiate. Datorita locatiei, Sydney este primul mare oras mondial care saluta venirea Anului Nou. Localnicii savureaza din plin aceasta ocazie.

Sydney are printre cele mai mari spectacole de artificii si lumini din lume (dupa Dubai). Evenimentul incepe la ora 21, iar la miezul noptii este apogeul.

Pentru 1 milion de oameni din toate colturile Lumii vin in fiecae an sa se bucure de festivitatile care au loc pe malul apei. Din program nu lipsesc acrobatii si ceremonii autohtone, precum si o parada cu barca luminata.

Orice destinatie ati alege pentru Revelionul 2020, Parcare Otopeni ramane la dispozitie dumneavoastra pentru a va lasa masina la noi. Puteti avea incredere ca va fi in siguranta, pana cand veti ajunge din nou acasa, intr-un an nou.   

Suna Aici!