Parcarea aeroportului din Otopeni, o solutie optima de parcare

Planuiesti o vacanta si doresti sa te deplasezi cu masina la aeroport dar nu stii unde sa o parchezi. Tot mai multi oameni se confrunta cu aceasta problema. Partea buna este ca aeroportul international Henri Coanda din Otopeni dispune de zone de parcari moderne, comode si sigure. 

            Parcarea din aeroportul de la Otopeni asigura siguranta autoturismelor. De aceea, perimetrul parcarii si al aeroportului este organizat cu indicatoare sugestive care reduc semnificativ traficul. Totodata, exista si agenti de paza care pastreaza linistea si siguranta. Parcarea se realizeaza cu ajutorul unor jetoane de parcare pe care proprietarii masinilor sunt obligati sa le pastreze. In mod contrar, pierderea, distrugerea sau neprezentarea jetonului se pedepseste cu o amenda in valoare de 500 de lei. 

            In ultimul timp, oamenii recurg la parcarea din interiorul aeroportului Henri Coanda pentru ca este mai la indemana. Pasagerii au nevoie de masina imediat dupa aterizare, iar cu ajutorul parcarilor, accesul se face imediat. Oamenii sunt indemnati sa foloseasca cele 5  zone de parcari in functie de scopul stationarii si al tipului de autoturism pe care il detin. Parcarea de la sosiri este recomandata celor care asteapta sa aterizeze membrii familiei, prietenii sau cunostintele. Tariful este de 3 lei pe 30 de minute. 

Parcarea aeroportului din Otopeni, o solutie optima de parcare

            Parcarea de la plecari este indicata celor care se deplaseaza pana la aeroport cu masina, dar care nu doresc sa o lase in parcare. La fel ca in zona de sosiri, pretul se calculeaza pe 30 de minute si este de 3 lei. 

            Parcarea pe termen lung este o solutie pentru cei care doresc sa se deplaseze cu avionul pentru o perioada mai lunga de timp. Oamenii isi pot lasa masina in siguranta in parcarea aeroportului din Otopeni pana la 30 de zile. Numarul de zile determina tariful pentru parcare. Cu cat timpul de stationare este mai lung, cu atat pretul scade mai mult. De exemplu, pentru doua zile de parcare, vei avea de achitat 40 de lei pe zi, adica 80 de lei. Pentru un interval intre doua si 4 zile, vei plati in plus 20 de lei pe zi. Astfel, suma de platit va fi de 120 de lei pentru o perioada de stationare de 4 zile. Daca lasi masina in parcare mai mult de 5 zile, atunci taxa pentru fiecare zi de stationare este de 10 lei. De exemplu, pentru 30 de zile, la intoarcere vei avea de achitat 380 de lei.

            Parcarea pentru microbuzele fara remorca prezinta un tarif similar cu cel al parcarii pe termen lung a automobilelor. Exista parcari special amenajate doar pentru microbuze cu remorca si autocare. Acestea sunt disponibile numai pentru preluarea de pasageri. Tariful pentru un astfel de automobil este de 100 de lei per acces. Perioada de stationare trebuie sa fie cat mai scurta. Microbuzele si autocarele pot intra in parcare imediat dupa aterizarea avionului. Parcarea trebuie parasita imediat dupa imbarcarea oamenilor.  

            Daca doresti sa calatoresti si nu stii ce sa faci cu masina, poti opta pentru parcarea din Otopeni. Este o metoda cat se poate de usoara, sigura si utila. 

Suna Aici!