Parcarea aeroportului Otopeni,cel mai sigur loc în care îți lași mașina.

Ți-ai programat un zbor cu avionul pentru o călătorie de afaceri în altă țară și te întorci doar pentru câteva zile? Poți alege să mergi până la aeroport mașina personală fără să îți faci griji că nu ai unde să o parchezi până te întorcidin călătorie. Parcarea aeroportului Otopeni are la dispoziție sute de locuri de parcare securizate unde îți poți lăsa mașina în siguranță pe termen lung. Rezervare o poți face chiar și  online iar mașina o poți parca la ore din zi sau noapte.

I-ați de pe cap grija transportului până la aeroport,mergi cu mașina personală!

În aglomerația Bucureștiului este mult mai avantajos să te deplasezi cu mașina personală, având posibilitatea de a alege  singur traseul parcurs, poți alege zona mai puțin aglomerată sau cel mai scurt drum. Renunță să te deplasezi cu taxiul până la aeroport,mergi cu mașina personală pentru că o poți lăsa în parcare aeroportului Otopeni.

Iată ce avantaje ai dacă lași mașina în parcare aeroportului Otopeni.

 Dacă alegi să apelezi la serviciile unei companii care oferă servicii de parcare long term, cu siguranță îți dorești ca mașina ta să fie protejată de hoți și de oameni răi intenționați. Prețul este de asemenea foarte avantajos deoarece este mult mai ieftin să lași câteva zile mașina într-o o parcare long term, decât între o parcare cu plată pe oră. În plus, alegând parcarea aeroportului Otopeni,mașina ta și celelalte v-or fi monotorizare non-stop  de camerele de supraveghere video și protejate de agenții de pază. Intrarea este securizată de asemenea cu barieră iar cei care își doresc să intre v-or discuta in primul rând cu cel care se ocupă de asta. Pentru cei care doresc să își verifice mașina din când în când au la dispoziție serviciul de verificare în timp real a camerelor de supraveghere de oriunde să află online. Deci poți sta pe malul mării și să îți verifici mașină.

Parcarea aeroportului Otopeni,cel mai sigur loc în care îți lași mașina.

Indiferent la orice oră ai programat zborul, există autobuze/ microbuze care fac curse regulate de câteva ori într-o oră pentru a te duce la aeroport și pentru a te aduce înapoi la parcare atunci când te întorci, astfel că nu trebuie să îți faci griji că pierzi zborul.

Dacă deja ai luat biletele, ai găsit hotelul unde urmează să stai și ai pregătit chiar și un plan pentru următoarea ta vacanță, nu uita să rezervi un loc în parcarea aeroportului Otopeni unde să îți lași mașina ieftin și în siguranță pentru a te putea bucura liniștit de vacanță.

Suna Aici!