Parchează-ți grijile cu parcare RingGo


Aplicația pentru Android RingGo vă ajută să plătiți rapid și ușor parcarea în zonele de parcare RingGo în Marea Britanie.

Pentru a găsi rapid un loc de parcare, fie pe stradă, fie în parcări, trebuie doar să căutați pe hartă. Funcția noastra de disponibilitate vă va arăta cât de probabil este că veți putea găsi un spațiu în care să parcați, în timp ce funcțiile noastre de navigare vă vor ghida către anumite locații de parcare și vă vor ajuta să vă găsiți drumul înapoi la mașină!

Cu plata prin card de credit sau card de debit, RingGo ușurează utilizarea telefonului și plata pentru parcarea dvs. De ce să pierzi timpul la coadă în ploaie sau frig? Trebuie doar să parcați și folosiți aplicația Android în drum spre destinație.
În întârziere? Nu este nevoie să vă grăbiți înapoi cu aplicația RingGo, pur și simplu extindeți-vă sesiunea de parcare cu câteva apăsări ale aplicației … și obțineți mementouri utile pentru a vă anunța când ați terminat. Puteți utiliza aplicația RingGo pentru a plăti pentru a parca chiar în Londra, cum ar fi Westminster, Brent, Bromley, City, Camden, Croydon, Ealing, Fulham, Islington, Hackney, Hammersmith, Hounslow, Kingston, Lewisham, Merton, Richmond și Wandsworth, precum și ca Bristol, Cambridge, Edinburgh, Glasgow, Milton Keynes, Oxford, Sheffield și o serie de alte orașe, orașe și parcări ale gării din Marea Britanie. Dacă doriți să utilizați RingGo pentru parcare de afaceri, consultați serviciul nostru RingGo Corporate sau vă putem trimite chitanțe TVA prin e-mail.

Pentru mai multe informații despre aceasta și o listă completă a celor 400 de orașe unde RingGo este disponibil, consultați site-ul nostru la www.myRingGo.co.uk

Parchează-ți grijile cu parcare RingGo – doar parchează, plătește și continuă-ți ziua.

P.S. S-ar putea să observați că cea mai recentă actualizare solicită să vă cerem sa accesați camera foto a telefonului – nu spionăm, încercând doar anumite funcții ale codului QR în anumite situații care credem că vor face mai ușoare încărcările pentru unii clienți. De asemenea, solicită permisiunea de a vizualiza configurația serviciului dvs. Google pentru a putea monitoriza performanța aplicației, pentru a identifica când aceasta se prăbușește și pentru a evidenția modalitățile prin care putem îmbunătăți aplicația pentru utilizatori.

Suna Aici!