ROME PARKING – Fiumicino Airport

Întrucât Aeroportul din Roma este cel mai mare aeroport și cel care gestionează cel mai mare număr de pasageri pe an din Italia, acesta are o zonă de parcare mare. Parcarea aeroportului Fiumicino din Roma are 2.000 de locuri de parcare neacoperite și încă 2.000 de locuri de parcare acoperite.

Cum să ajungem acolo?

Aeroportul din Roma (FCO) are un serviciu gratuit de transfer de la terminalele la parcare, care durează aproximativ 10 minute. Funcționează la fiecare 8 minute de la 05: 01h la 00: 59h. În timpul nopții, de la 01: 00 la 05: 00h este disponibil un serviciu de transfer. Puteți utiliza interfonurile situate la stația de transfer pentru a o solicita.

Parcare auto pe mai multe niveluri

Identificată cu literele A-B-C-D, stațiile de parcare pe mai multe niveluri pentru locuri de parcare acoperite pot fi accesate direct de pe autostrada Roma-Fiumicino A91.

Aceste parcări sunt cele mai bune pentru o parcare pe termen scurt și bine conectate la Terminale cu o pasarelă pietonală cu trotuare în mișcare. Puteți rezerva în avans și plăti online, opțiune care vă poate oferi anumite reduceri.

Automatele automate sunt localizate la nivelul solului și la al treilea nivel în zonele B, C și D. Unul care face legătura cu zona A este situat la etajul 0 și la etajul 2. Centrul de servicii pentru clienții din parcare este situat în fața terminalului A de ieșire cu mai multe niveluri.

Parcare executivă

Acest loc de parcare vă oferă o acoperire de asigurare și un serviciu de check-in rapid Alitalia, în fiecare zi între orele 07: 15h și 22: 00. În cadrul acesteia puteți verifica sosirile și plecările zborului pe ecrane.

Din parcarea executivă puteți accesa terminalele pe jos. De asemenea, dacă îl verificați și îl rezervați în avans, puteți beneficia de reduceri.

Parcarea executivă funcționează între orele 07: 15h și 22: 00 și are 2 aparate automate de numerar, unul la etajul 2 și altul la etajul 0. Centrul de servicii pentru clienți ușor de parcare se află în parcare pe mai multe niveluri O ieșire, deschisă 24/7.

Parcarea în fața terminalelor

Doar ieșind din terminale și urmând liniile albastre, veți ajunge în parcare

Timpul maxim permis este de o oră. Costă aproximativ 3 €

Parcarea motocicletelor

Există o parcare acoperită cu motociclete la etajul 0 al parcării pe mai multe niveluri, zona A. Este bine conectată cu terminalele pentru pasageri. Puteți alege între o opțiune de parcare pe termen lung sau pe termen lung.


30 minute parcare gratuită Pentru o scurtă parcare pe aeroportul din Roma, primele 30 de minute sunt gratuite. Există 80 de spații disponibile la etajul 0 al parcari „A-Comfort” pe mai multe niveluri în fața terminalului 1 și 160 de locuri de parcare în zona deschisă din fața terminalului 3.

Via Francesco Aurelio Di Bella s.n.c. – Fiumicino Airport (Rome)

Suna Aici!