Servicii de parcare in Otopeni

            In ziua de azi, oamenii calatoresc des cu avionul in interes de afaceri, munca sau vacanta. Unele persoane se deplaseaza spre aeroportul Henri Coanda cu microbuzul sau cu autocarul. Dar, cei mai multi aleg sa mearga cu masina personala, beneficiind de confortul propriului autoturism. Daca ajungi in Otopeni si nu stii unde sa iti lasi masina pe durata calatoriei, atunci ia aminte la urmatoarele sfaturi. 

Exista posibilitatea de a parca masina pe proprietatea aeroportului Henri Coanda. In ultimii ani, aeroportul din Otopeni s-a modernizat si a creat zone de parcare pentru stationare scurta si pe termen lung.

Exista o parcare langa terminalul plecari si o zona de parcare langa terminalul sosiri. Ambele au tarife similare, astfel incat, vei plati 3 lei pentru 30 de minute de stationare. Parcarea pe termen lung presupune o stationare nu mai lunga de 30 de zile. In cazul depasirii limitei de zile, masina va fi depozitata intr-o zona amenajata in acest sens. Parcarea se realizeaza prin intermediul unui sistem modern, cu jetoane pe care le poti cumpara de la punctele special create in parcare.

In cazul deteriorarii sau pierderii jetoanelor, clientii vor fi suprataxati cu o suma de 500 de lei. Taxa de parcare pe prima zi este de 40 de lei, iar pretul scade in functie de numarul de zile de stationare. Pentru o durata de peste 7 zile vei avea de achitat 150 de lei. Totodata, exista o zona de parcare numai pentru microbuze si autocare. Pentru un singur acces, soferii automobilelor vor plati 100 de lei. 

Pe lista optiunilor se numara si parcarile din Otopeni, puse la dispozitie de firme specializate care asigura protectia si siguranta masinii tale. Astazi, este usor sa gasesti o parcare in Otopeni datorita firmelor aparute in proximitatea aeroportului.

Preturile difera usor de la o parcare la alta. Dezavantajul este ca masina nu mai este la doi pasi, la fel cum se intampla in aeropot. Insa, partea buna este ca majoritatea firmelor de parcare, asigura transferul fara niciun cost suplimentar. La fel ca in parcarea aeroportului, cu cat durata de stationare este mai mare, cu atat scad si costurile. Unul dintre cele mai ieftine tarife:Pentru un interval de 1-4 zile, taxa va fi de 18 lei pe zi. Pentru o stationare intre 5 si 9 zile, vei avea de achitat 14.5 lei pe zi.

Pentru mai mult de 26 de zile, suma va fi de 10 lei pe zi, adica un total de 260 de lei. Pe langa serviciile de paza, vei putea beneficia contra cost si de curatarea masinii in interior si exterior. 

Analizeaza serviciile si decide care este oferta potrivita pentru tine si masina ta. Exista firme ale caror parcuri auto sunt pline ochi in perioadele aglomerate ale verii.

Asadar, cel mai intelept lucru este sa faci o rezervare online pentru a te asigura ca prinzi un loc de parcare in Otopeni. 

Suna Aici!