Sfaturi pentru a lasa masina in parcare Otopeni aeroport pe termen lung

Orice calatorie care implica zborul cu avionul necesita o oarecare planificare. Trebuie sa planificati zborul, orele de check-in la hotel si multe altele… pana in ultimul detaliu. Trebuie sa va ganditi la inchirierea unei masini in locatia in care veti ajunge sau ce alte optiuni de transport aveti acolo. In toata aceasta valtoare, este esential sa abordam un alt detaliu critic: unde puteti lasati masina in timp ce calatoriti departe de Romania?

Pentru multe persoane, optiunea cea mai practica este de a lasa masina la aeroport sau in apropierea aeroportului, de preferat intr-o parcare supravegheata. Nu doriti sa aveti surprize neplacute la intoarcere si sa nu mai gasiti masina unde ati lasat-o. Azi cam in orice aeroport important din lume exista solutii de parcare contra-cost. Chiar daca platiti, aveti siguranta ca veti gasi masina in acelasi loc la intoarcere. In plus, pentru ca aeroporturile sunt in afara localitatilor, nu trebuie sa va mai faceti griji cu transportul pana la si de la aeroport.

Cat de sigur este sa lasati masina intr-o parcare privata? Exista o perioada limita in care ar trebui sa va incadrati? Ce avantaje ofera parcarile private de langa aeroporturi?

Raspunsurile depind in cea mai mare parte de firma cu care alegeti sa colaborati. Nu este un secret faptul ca in jurul aeroportului Otopeni Bucuresti au aparut mai multe parcari private care ofera astfel de servicii de gazduire autoturism pe toata perioada in care lipsiti din tara. Dar exista cativa factori care ii diferentiaza – de exemplu: distanta de la aeroport pana la parcare (unele parcari private sunt mai departe de aeroport si necesita utilizarea unor masini de transfer, in timp ce altele sunt chiar in vecinatatea aeroportului la doar cateva minute de de aeroport).

Daca planuiti o calatorie in afara tarii, cu plecare de la Aeroportul Otopeni, serviciile oferite parcarile private din otopeni pot fi exact ceea ce aveti nevoie.

De ce ar trebui sa-mi las masina intr-o parcare privata la aeroport?

Exista o multime de motive pentru care o persoana ar alege sa parcheze masina in apropiere de aeroport si sa o lase acolo pana cand se va reintoarce in tara, dupa cateva zile sau chiar dupa cateva saptamani. Acestea este o practica destul de obisnuita in tarile din Vest si tot mai agreata inclusiv in Romania.

Masina va fi in siguranta pe toata perioada concediului dumneavoastra in strainatate, la plecare conduceti pana la aeroport si nu apelati la terte persoane pentru transport, iar la intoarcere nu va ramane decat sa preluati masina si sa mergeti acasa.

Suna Aici!