Singapore Parking pentru android

Cel mai important, am dori să le mulțumim tuturor acestor persoane care ne-au oferit feedback despre informații greșite despre parcare, ne-au oferit sugestii de îmbunătățire și au oferit un rating pentru această aplicație. Apreciem sincer toate gesturile și efortul amabil de a menține această aplicație Android umilă și actualizată și necesara pentru șoferii din Singapore si cei care vin in vizita/vacanta.

Singapore Parking oferă informații despre prețuri pentru parcările private și publice din Singapore, care variază de la centre comerciale, hoteluri, clădiri guvernamentale, clădiri industriale, spitale și parcări HDB.

Baza noastră de date este în continuă creștere pentru a acoperi majoritatea locurilor de parcare din Singapore.

Aplicația oferă o modalitate rapidă și simplă de a căuta și compara tarifele de parcare din Singapore, astfel încât să puteți economisi taxe de parcare!

Oferim un motor de căutare intuitiv ușor de utilizat, astfel încât să puteți căuta parcări în apropierea dvs., parcări în apropierea unor zone predefinite sau chiar parcări în apropierea unui parc auto ales sau pur și simplu să căutați după adresa sau numele clădirii pentru compararea tarifelor.

Mulți utilizatori ne ajută să menținem această aplicație cât mai actualizată și le mulțumim pentru acest lucru.

Există, de asemenea, caracteristici, cum ar fi informații despre disponibilitatea loturilor pentru zonele Orchard, Marina Center, Jurong și HabourFront, precum și camere de circulație rapidă.

Nu sunteți sigur cum să ajungeți la un parc?

Fret not, folosim funcția de navigare Google map din aplicație, astfel încât să puteți începe navigarea pe Google Map instalată direct din aplicația noastră Doar faceți clic pe marcatorul hărții carpark și permiteți hărții Google să vă ghideze acolo.

Suna Aici!