Way – Gasesti locuri de parcare oriunde te duci

Este timpulsă vă parcați mașina și să vă jucați! Găsiți parcare oriunde și oricând cu aplicația Way. Parcare la aeroport,parcare in oraș sau parcare pentru evenimente – această aplicație le are pe toate. Rezervați parcarea la orice locatie din retea in SUA și Canada!


Way este aplicația auto de parcare no 1 pentru rezervarea de parcări. Prețurile noastre în timp real vă vor găsi cele mai bune tarife de parcare garantate. Schimbare de planuri? Nici o problema! Puteți anula parcarea gratuit oricând cu echipa noastră uimitoare de asistență pentru clienți.

Aplicația Way nu oferă doar parcare. Cumpărați bilete pentru activități, parcuri tematice, tururi. De asemenea, puteți cumpăra bilete de film, bilete de evenimente, plasați comenzi la restaurante și multe altele. Way te conectează cu orașul tău și este disponibil în peste 100 de orașe din SUA și Canada.

Căutați parcare la Chicago? Căutați și parcați masina in Chicago oricând. Plătește pentru a parca în orice loc de parcare din Chicago.

Parcarea în NYC poate fi o problemă, dar vă puteți rezerva spațiul cu aplicația noastră de parcare din NYC. Puteți găsi, de asemenea, parcare din San Francisco și parcare ieftină oriunde în zona golfului!

CARACTERISTICI

◦ Căutați parcarea după oraș, aeroport sau eveniment.

◦ Sortează opțiunile de parcare în funcție de preț, distanță și recenzii ale utilizatorilor

◦ Obțineți cele mai bune tarife pentru parcarea orașului, cu opțiuni Early Bird, pe oră, zilnic și lunar

EVENIMENTE

◦ Găsiți evenimente muzicale populare, locuri, concerte și activități în aer liber în apropiere (sau în interior in orașul tău) și cumpără bilete instantaneu

◦ Cumpărați bilete și accesați-le rapid la eveniment fără probleme

Suna Aici!