Geam termopan dublu sau triplu?

Geam dublu sau triplu – care este cel mai potrivit pentru casa ta?

Polouare fonica scazuta, eficienta energetica, securitate imbunatatita a locuintei, acestea sunt doar cateva din beneficiile pe care le veti avea dupa instalarea ferestrelor cu geam dublu sau triplu in locuinta voastra, dar care este cel mai potrivit geam pentru voi?

Beneficiile termopanelor

Iarna sau vara, ferestrele si usile termopan mentin caldura inauntru si frigul afara, iarna si invers vara.

Indiferent de sezon, geamul termopan mentine o temperatura confortabila in casa.

Ferestrele cu geam dublu sau triplu sunt eficiente energetic si aduc economii destul de semnificative la plata facturile.

Fie ca vorbim de termopan sau geamul triplu, ele sunt umplute cu gaz argon, krypton sau aer.Acest lucru ajuta la combaterea poluarii fonice, a corozinii si a aparatia condensului, imbunatatind in acelasi timp izolatia.

Ce este geamul triplu?

Ferestrele termopan cu geamul dublu a fost optiunea preferata inca de la aparitia lor, dar geamul triplu duce lucrurile la un nivel superior prin incorporarea  a inca unui geam suplimentar de sticla.

Geamul triplu implica folosirea a trei straturi de sticla intr-un singur profil de fereastra. Acest strat suplimentar imbunatateste proprietatile de izolare, facandu-l o alegere excelenta pentru zonele cu niveluri ridicate de zgomot.

Ce deosebeste geamurile triple

Izolatie net superioara – cu trei panouri de sticla si doua straturi izolatoare intre ele, geamul triplu ofera o eficienta termica superioara celor realizate din doua foi de sticla, asigurand pierderi minime de caldura.

Zgomot foarte redus sau deloc- daca aveti locuinta in apropierea drumurilor aglomerate sau intr-un mediu urban plin de viata, geamul triplu va reduce semnificativ patrunderea zgomotului extern.

Reducere condensului,  cele 3 folii de stricla ajuta la reducerea formarii condensului pe ferestre, mentinand o vedere clara.

Alegerea dintre geamul triplu si cel dublu poate depinde de mai multi factori: locatie, bugetul, profil, brand, anumite cerintele specific, etc.

In dezbaterea legata de geamul triplu vs geamului dublu, ambele optiuni ofera avantaje unice care pot spori mult confortul casei tale si eficienta energetica.

Daca nu sunteti siguri ce sa alegeti dintr cel dublu si cel triplu, contactati-ne , suntem intotdeauna aici pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru casa voastra. 

La https://gealan-ferestre.ro, ii ajutam pe proprietarii de case din Romania sa ia decizii informate.Daca sunteti proprietarul unei locuinte din Bucuresti si zonele limitrofe si aveti nevoie de  indrumari, luati legatura cu expertii nostri in geam termopan .

Cand sa optezi pentru geam dublu?

Atunci cand cautati o solutie accesibila, dar care ofera eficienta energetica imbunatatita si reducerea zgomotului. Cand clima unde locuiti este relativ moderata, fara fluctuatii extreme de temperatura.

Poluarea fonica nu reprezinta o preocupare majora in zona unde locuiti.

Cand geamul triplu preia conducerea

Atunci cand locuiesti intr-o zona cu ierni aspre sau veri calduroase si toride, si unde izolarea superioara este foarte importanta pentru confortul tau.

Poluarea fonica este o problema care nu va da “pace” si aveti nevoie de o reducere semnificativa sau spre deloc a zgomotului.

Sunteti dispus sa investiti mai mult pe termen lung pentru a beneficia de economie de energie pe termen lung si confort sporit.

Suna Aici!