Cum sa ma asigur ca masina va ramane in stare excelenta in parcare Otopeni?

Parcare Otopeni este unul din cele mai sigure locuri in care va puteti lasa masina atunci cand zburati cu avionul departe de Romania. Dar exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru ca masina dumneavoastra sa ramana in maxima siguranta in parcare. Desi parcare Otopeni este un mediu sigur, dumneavoastra puteti lua masuri suplimentare pentru a va asigura ca masina ramane in cele mai bune conditii.

Cum sa ma asigur ca masina va ramane in stare excelenta in parcare Otopeni

1. Nu lasati la vedere obiectele de valoare si detali despre biletele de avion. Nu lasati bijuterii, gadget-uri sau bani in masina (mai ales la vedere) chiar daca masina este blocata si securizata. Incarcatoarele de telefon, cablurile auxiliare, alte dispozitivele ,DVD-urile si alte obiecte similare trebuie ascunse de privirile posibil curioase. Nu uitati sa puneti documentele importante in torpedou.

La fel, nu ar trebui sa lasati la vedere detalii despre itinerariul pe care il planificati in strainatate. Acest lucru va fi un indiciu pentru oricine doreste sa va sparga masina. Este recomandat sa eliminati din vedere orice are legatura cu zborul dumneavoastra, chiar si o chitanta la un restaurant fast-food unde v-ati oprit in drum spre aeroport, pentru ca data de pe acesta poate spune cuiva daca ati parcat masina azi.

Daca vi se ofera un ticket de parcare, ar trebui sa-l luati cu dumneavoastra. Puneti-l intr-un loc sigur cum ar fi in portbagaj sau in geanta de laptop. In acest mod, daca cineva incearca sa fure masina, nu va avea biletul cu care ar putea iesi din parcare. Este indoielnic ca cineva ar dori sa plateasca penalitatile pentru un bilet pierdut.

2. Nu lasati in masina cheia suplimentara.

Oricat de ilar si de ciudat ar parea acest lucru, multe persoane obisnuiesc sa-si lase a doua cheie de la masina in interior. Acest lucru este util pentru ca ofera in majoritatea cazurilor o solutie pentru blocari sau alte inconveniente. Insa daca lasati masina in parcare Otopeni, ar trebui sa luati a doua cheie cu dumneavoastra sau sa o lasati acasa. Hotii de masini stiu de obicei unde se ascund acestei chei, o pot gasi iar acest lucru le poate usura furtul.

3. Sositi devreme la aeroport pentru zbor

Daca este posibil, incercati sa ajungeti putin mai devreme la aeroport. In acest mod puteti sa luati toate bagajele de la vedere, sa curatati masina si sa va asigurati ca totul ramane cu bine in urma dumneavoastra. Cand va grabiti, tindeti sa uitati anumite lucruri – inclusiv inchiderea usilor sau a geamurilor, oprirea farurilor.  

Suna Aici!