Roissy Parking la 4 minute de aeroport

Când călătoriți mult, este normal să doriți soluții practice pentru a vă face călătoriile cât mai ușoare. Cu această idee, Roissy Parking pune la dispoziție locuri de parcare dedicate și sigure, în apropierea aeroportului Roissy. Datorită acestui serviciu, utilizatorii săi se pot elibera de problemele de parcare înainte și în timpul călătoriei.

Parcarea pe Roissy Parking asigură un început de succes și fără probleme. Într-adevăr, odată ajuns la fața locului, va trebui doar să vă parcati vehiculul. O masina vă va duce cu bagajele la terminal în câteva minute și vă va ridica la întoarcere. Va trebui să vă luați înapoi cheile și vehiculul. Parcarea este, de asemenea, aproape de terminal, pentru a evita orice pierdere de timp.


Pur și simplu pentru a nu fi nevoiți să întrebați unde să puneți mașina, în timp ce sunteți pe cale să plecați într-o călătorie. Acest lucru poate provoca stres și pierderea de timp. Când vă întoarceți, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la găsirea unui taxi sau așteptarea autobuzului, deoarece mașina dvs. vă așteaptă. În timpul călătoriei, vehiculul dvs. este parcat în orice moment într-un loc sigur. Parcare Spațiul de parcare al Roissy este ușor accesibil și este deschis 24 de ore pe zi, de luni până duminică și chiar în sărbătorile legale.

Prețul parcarii:totul depinde de numărul de zile în care vă încredințați mașina în parcare Roissy și de modul de parcare pe care îl alegeți. Pentru parcarea neacoperită, tarifiul zilnic este de 35 de euro, față de 39 de euro pentru o parcare acoperită. Îți poți parca mașina pentru o zi, o săptămână, o lună și multe altele. Puteți obține chiar și tarife reduse, încredințându-vă mașina în parcul Roissy pentru mai mult de 30 de zile, întrucât tariful zilnic va fi de 5 euro pe zi doar pentru parcare descoperită și 6 euro pe zi pentru parcare acoperită. Rețineți că serviciul de transport dus intors de la termnial este inclus în acest pret, atât la întoarcere, cât și la retur. Această ofertă este de asemenea flexibilă, deoarece puteți extinde rezervarea, dacă este necesar. Și plătiți doar când vă întoarceți când vă ridicați mașina.

Pentru a vă rezerva parcarea, pur și simplu accesați site-ul și faceți clic pe „rezervare”. Vei fi redirecționat către o pagină unde vi se va cere să completați un formular de rezervare. Va trebui să furnizați informații clasice, cum ar fi cetatenia, numele și prenumele, numarul vehiculului și programul dvs. de zbor. Imediat ce ați făcut rezervarea, veți vedea automat confirmarea rezervării pe ecran. Puteți tipări această rezervare și itinerariul direct de pe această pagină. În plus, veți primi automat un e-mail cu confirmare.

Suna Aici!