Sfaturi pentru a lasa masina in parcare Otopeni pe termen lung

Serviciul Parcare in Otopeni pentru fi folosit pe termen scurt sau pe termen lung. Daca plecati intr-un concediu de o luna, puteti lasa fara probleme masina in siguranta in parcare Otopeni.

Plecati la rude in strainatate? Mergeti intr-un circuit amplu? Sau urmeaza sa petreceti toata vara in strainatate? Va trebui sa va pregatiti pentru a va lasa masina in parcarea privata de la Otopeni.

Un motiv de ingrijorare atunci cand calatoriti cu avionul este legat de masina care ramane in tara.

Parcare Otopeni va oferi cateva facilitati sigure pentru a parca autovehiculul in siguranta, chiar si pe termen indelungat. Pentru a va asigura ca intoarcerea este una placuta intotdeuana, mai jos gasiti cateva lucruri pe care vi le recomandam inainte de a lasa masina in parcare.

  • Nu lasati obiecte de valoare in masina. Chiar daca firmele care oferta Parcare in Otopeni au sisteme de securitate non-stop, este recomandat sa nu lasati nimic de valoare la vedere in masina. Uitati-va la masina si asigurati-va ca niciun obiect valoros nu ramane vizibil prin geam sau luneta – CD-uri, incarcatoare de telefon, dispozitive GPS, bijuterii, telefoane sau maruntis. Indepartati aceste obiecte din vizor (le puteti pune in torpedou sau si mai bine, sa le lasati acasa).
  • Curatati masina. Chiar inainte de a pleca in calatorie, asigurati-va ca ati aruncat din masina orice mizerie sau rest de mancare pentru a evita crearea mirosurilor neplacute in lipsa dumneavoastra. Curatand masina inainte de calatorie, veti avea o satisfactie mai mare la intoarcere, cand veti gasi masina impecabila.
  • Investiti intr-un parasolar auto. Pentru a mentine interiorul masinii racoros in timp ce va aflati in alta tara, este recomandat sa investiti intr-un parasolar auto. Acesta va va proteja scaunele si sistemele electronice impotriva deteriorarii cauzate de expunerea excesiva la soare. Acest lucru este cu atat mai important cu cat parcarea privata nu este acoperita (in interior).
  • Umflati anvelopele. Pentru ca anvelopele stationare au tendinta de a se dezumfla, este o idee buna sa le umpleti inainte de a lasa masina in parcare Otopeni. In acest mod, masina va fi condusa in siguranta dupa ce va intoarceti la aeroport.
  • Umpleti rezervorul cu combustibil. Daca aveti de gand sa lasati masina in parcare Otopeni pentru o perioada mai lunga de timp, va recomandam sa umpleti rezervorul cu combustibil. Un rezervor plin reduce potentialul de condensare si previne uscarea.
  • Asigurati-va ca totul este oprit si inchis – inclusiv luminile care pot epuiza bateria. Luminile trebuie sa fie oprite – inclusiv luminile din interior, pozitiile si farurile. Verificati daca geamurile si portierele sunt complet inchise.

Daca totul este in regula, puteti lasa masina pe maini bune in parcare Otopeni si va puteti indrepta spre avion.

Suna Aici!