Sfaturi pentru soferi

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa va imbunatatiti viata la volanul unei masini.

Sfaturi despre parcarea auto

–  S-ar putea sa crezi ca economisesti timp si efort, daca te apropii mai mult cu usile de anumite repere. Dar, in final s-ar putea sa constatati ca va ia mai mult timp si utilizati mai mult combustibil, incercat sa gasiti locul perfect de parcare, cat mai aproape de ce un obiectiv.

– Nu mai zgaria usile de la masina. Ataseaza niste patrate de spuma pe peretii garajului pentru ca usile sa se opreasca usor, fara sa se zgaraie.

– Ti se intampla deseori sa nu stii unde ti-ai parcat masina? Poti sa faci o fotografie cand cobori din masina. Pentru ca toti avem smartphone-uri in buzunare, acest lucru este mai simplu ca niciodata. Daca lasi masina intr-o parcare subterana sau o parcare mai mare la Mall, poti sa faci o poza cu anumite repere ce te pot ajuta sa-ti gasesti mai usor masina la intoarcere.

– Daca lasi masina intr-o parcare Otopeni, asigura-te ca inchizi bine usile si nu lasi niciun obiect de valoare la vedere. Chiar daca masina este pazita non-stop si in parcare exista sisteme de supraveghere performante, cel mai bine este sa te asiguri ca masina este bine incuiata si ca nu lasi obiecte pretioase care se pot vedea cu usurinta prin geamuri (bani, chei, telefoane smart etc).

– In sezonul rece, foloseste un gel de igienizare pentru maini pentru a dezgheta locasurile pentru chei inghetate. Alcoolul din solutia de igienizare va descompune si va topi gheata din interior.

– Parcati spre est. Cand parcati undeva pe timp de noapte, incercati sa parcati cu fata spre est. Acest lucru va face ca motorul sa se incalzeasca mai repede dimineata. Parbrizul se va dezgheta mai repede.

– Pe timp de vara, invata sa racesti masina in cateva secunde. Daca este prea cald in masina, deschide o fereastra si apoi deschide si inchide usa opusa de mai multe ore. Acest lucru va crea un curent de aer ce va raci imediat interiorul masinii.

– Cand traficul este aglomerat, nu incerca sa schimi benzile de prea multe ori. Facand acest lucru, ai putea creze ca ajungi mai repede la destinatie, dar de fapt contribui la o aglomerare si mai mare a traficului. In plus, exista riscul sa fii implicat intr-un accident.

Acestea au fost unele din cele mai utile sfaturi pentru soferi de la www.Parcare Otopeni365.ro

Suna Aici!