Totul despre parcarea aeroportului din Otopeni

Totul despre parcarea aeroportului din Otopeni

            Este sezonul vacantelor si toata lumea cauta cele mai bune optiuni. Daca detii o masina si te-ai gandit sa calatoresti cu avionul, atunci ai nevoie de un loc in care sa iti lasi masina. Transportul de la locuinta personala la aeroport este mai facil si mai confortabil daca se face cu propria masina. De aceea, aeroportul international Henri Coanda a pus la dispozitie parcari pentru sosiri, plecari si parcari pentru termen lung. 

Totul despre parcarea aeroportului din Otopeni

            Aeroportul din Otopeni a fost denumit dupa marele academician si pioner al aviatiei, Henri Coanda. Astfel, este facut cunoscut realizatorul primului avion cu reactie din intreaga lume. Conducerea s-a gandit la o organizare logica a aeroportului si a creat zone diferite de parcari. Pentru oamenii care doresc sa se deplaseze cu masina la aeroport, s-a pus in functiune o parcare pentru zona de plecari. Pentru oamenii care vin cu masina la aeroport pentru a-i astepta pe altii, s-au creat parcari pentru zona de sosiri. Totodata, exista parcari pe termen lung pentru cei care doresc sa isi lase masina in aeroport de-a lungul unui sejur de cateva zile. Perioada in care se poate lasa masina parcata nu trebuie sa depaseasca 30 de zile. 

In ceea ce priveste pretul, trebuie sa stii ca parcarea aeroportului din Otopeni impune o taxa pe un anumit interval de timp. Pe de o parte, pentru parcarile de la sosiri si plecari se achita 3 lei per 30 de minute. Pe de alta parte, parcarea pe termen lung este mai speciala in sensul costurilor. Totalul de plata se calculeaza in functie de numarul de zile in care masina stationeaza. Pentru o zi de parcare se plateste 40 de lei. Daca decizi sa lasi masina in parcarea aeroportului din Otopeni timp de doua zile, atunci vei avea de platit un total de 80 de lei. Daca perioada de stationare se prelungeste pana la 4 zile, atunci taxa se mareste cu 20 de lei pe zi. Astfel, pe 4 zile vei plati 120 de lei. Pentru o perioada mai mare de 5 zile si mai putin de 30 de zile, tariful creste cu 10 lei pe fiecare zi de parcare. Daca doresti sa te deplasezi cu avionul pentru un sejur de 7 zile, parcarea te va costa 150 de lei. Suma pentru parcare pe perioada a 30 de zile este de 380 de lei.

Pe site-ul oficial al aeroportului sunt afisate hartile parcarilor alaturi de toate informatiile necesare. Acestea sunt foarte utile, mai ales pentru turisti si necunoscatorii locului. In plus, parcarea aeroportului Henri Coanda dispune de indicatoare instalate care ajuta la diminuarea traficului autoturismelor. Perimetrul aeroportului este protejat de catre agentii de securitate. 

Daca ai o intalnire de afaceri sau daca doresti sa pleci in vacanta, ia in calcul posibilitatea de a lasa masina personala in parcarea special amenajata din aeroportul Henri Coanda. 

Suna Aici!